• Nederlands
  • English
Vitaal Telen - Wie zijn wij

Wie zijn wij

Ineke Moerman; heeft het concept Vitaal Telen in haar beheer. Zij  is actief in de buitendienst van Acqua Universo. Vitaal telen in de tuinbouw heeft haar hart en biedt vele vernieuwende mogelijkheden. Ervaringen en de allernieuwste ontwikkelingen neemt zij mee met haar bezoeken aan bedrijven en worden indien nodig op locatie toegelicht.

Remy Mosch, oprichter van Acqua Universo, is coach/sparringpartner en therapeut. Samen met Ineke Moerman geeft hij het concept Vitaal Telen vorm. Indien nodig komt hij bij een kweker/tuinder om het juiste pad weer te vinden. Daarnaast biedt hij de mensen die zijn praktijk bezoeken een handreiking “in mogelijkheden” te denken en hun pad te vervolgen. Hierbij staan autonomie en “weerbaarheid” voorop, zowel fysiek als emotioneel.

Gabriëlle Mosch; mede oprichtster van Acqua Universo. Zij kan  je alles vertellen over gevitaliseerd water en de activiteiten die daarmee of omheen worden georganiseerd. Tevens beheert zij de websites en organiseert zij de marketing en communicatie van Vitaal Water en Vitaal Telen.